Eğitim Tarihleri İlan

Su Altında Dev Bayrakla Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Trakya Üniversitesi Su Altı Topluluğu (TÜSAT) öğretim üyeleri ve öğrencilerinden oluşan 7 kişilik dalgıç ekibi Saros Körfezi’nde 24 metrekarelik dev Türk bayrağı açtı. Ekibin lideri ve aynı zamanda Trakya Üniversitesi Su Altı Topluluğu akademik danışmanı olan Yrd.Doç.Dr.Anıl Özyurt: “Cumhuriyetimizin 93. yılı memleketimizin her noktasında kutlanırken bizler de bu coşkuya vatanımızın en uç noktalarından birinde, denizin 10 metre altından eşlik etmek istedik.” dedi. Dev bayrak, İbrice Limanı bölgesinde denizin 10 metre altında açıldı. Ekibe Serdar Savaşal yönetimindeki Mavi Ege Dalış Merkezi de teknik destek verdi.

Dalış Ekibi:
Yrd. Doç. Dr. Anıl Özyurt, Yrd. Doç. Dr. Çağlar Bilmenoğlu, Dr. Seray Ağca, Erçin Taşkın, Ali Korkmaz, Burcu Kocakurt, Halil Çelik

Haberin Videosu

Bu içerik 20.10.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 331 kez okundu.